Bärmemo

Bärmemo

Plocka par som är lika som bär!
Ett roligt memoryspel för 2 till 6 spelare som både vuxna och barn kan spela tillsammans. Det gäller att hitta och samla på par, med bilder på 18 bär som växer i naturen. Vissa vanliga bär känner säkert alla redan igen, som smultron, nypon och blåbär. Men vet du hur ett oxbär eller mjölon ser ut? Ett lätt och roligt spel som alla åldrar kan spela.

31761
116,00 kr
Kvantitet
 

Säkerhetspolicy

 

Leveranspolicy

 

Returpolicy

Samla bär med olika bärmotiv. 18 par och 36 kort i kraftig papp. Blanda alla spelbrickor och lägg dem med bildsidan nedåt. Spelarna turas om att dra två spelbrickor åt gången. Om spelbrickorna bildar par så kan spelaren behålla det paret och försöka hitta ytterligare ett par. Om spelaren inte hittar ett par måste han/hon lägga tillbaka spelbrickorna på samma plats med bildsidan nedåt och det blir nästa spelares tur.

Spelet är slut när alla par är hoppassade och inga spelbrickor är kvar. Vinner gör den som fått flest par. För yngre spelare kan man börja med att lägga alla spelbrickor med bildsidan upp i några minuter och försöka komma ihåg var de ligger. Vänd sedan på alla spelbrickor och börja spela.

Särskilda referenser

ISBN:

Andra har även köpt

arrow_upward