KÖPVILKOR

Lagd order hos Barnbokhandeln.com innebär ett samtidigt accepterande av våra försäljningsvillkor. Samtliga priser på Barnbokhandeln.com är inklusive moms för kunder inom EU. För att handla hos oss måste du vara 18 år. Vi levererar till hela världen. 

Enligt distansavtalslagen (2000:274) har kunden 14 dagars ångerrätt efter det att varorna mottagits (förutom i de fall då orderbekräftelsen kommer senare till kunden än varorna, då gäller ångerrätten från orderbekräftelsedatumet). Vid felaktiga leveranser, t ex att fel vara levererats, eller, att levererad vara på något sätt är defekt, eller, ångrar sitt köp, ska kunden snarast kontakta Bokmalen HB per telefon 077- 410 90 90 / fax 018 -10 57 90 eller epost info@barnbokhandeln.com och framföra detta.

Upplysningar om förseningar, reklamationer, beställningar mm kan göras på Bokmalens telefon 077- 410 90 90 eller via epost till info@barnbokhandeln.com

Beställningserkännande

Ett beställningserkännande skickas direkt efter avslutat köp till angiven e-postadress. Det är viktigt att du anger en korrekt e-post adress för att få information om eventuell delleverans, förseningar etc

Reklamationer

Om vi levererat en defekt vara eller en vara som är felexpedierad ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt för att hjälpa dig med att lösa problemet. Skicka ett e-post till info@barnbokhandeln.com eller ring 077-410 90 90 och beskriv felet.

Reklamationer skall göras i enlighet med de instruktioner du får av oss.

Erjudande om fri frakt!

Vid generella erbjudande om fri frakt (tex för de som handlar för över 400 kr) gäller detta privatpersoner i Sverige. Leverans sker då med DHL-Expedited. 

Ej avhämtade paket

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid outlösta paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 120: - om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i ca 14 dagar innan den returneras till oss.

 

arrow_upward