• Reducerat pris
Sagoleken
  • Sagoleken
  • Sagoleken

Sagoleken

Vinn prinsessan, prinsen och hela kungariket! Följ med till sagornas mystiska värld! Med fantasifulla och vackra illustrationer är här ett kul kortspel som ni kan spela i olika omgångar, allt för att slutligen nå målet och vinna prinsen, prinsessan och kungariket. Här finns trollungar, trollmor, trollfar, dvärgar, häxor, älvor och alla väderstreckens vindar som vart och ett är värda olika poäng. 

3162
102,40 kr
25,60 kr Spara 75%
Kvantitet
  • done Säkerhetspolicy
  • done Leveranspolicy
  • done Returpolicy

Troll slås av dvärgar, häxor slås av älvor, vindar eller féer, Men här hotar även faror i form av den eldsprutande draken och den gäckande Näcken... Med dem kan du göra rövarmanöver och på så sätt vinna poäng fenom att röva bort till exempel prinsessan Snöfrid! Men om en annan spelare är utrustad med rätt kort på handen kan denne göra en räddningsmanöver och vinna tillbaka henne igen. Ett roligt spel för dig som gillar sagor, spännande väsen, tappra hjältar och fagra möer – alla ingredienser som en härlig fantasysaga innehåller!

Här gäller det att sätta prinsessan i säkerhet! till din hjälp har du prinsar, vindar, älvor och feér. Men du ska akta dig för Näcken och Draken som vill röva bort prinsessan. Älvor, häxor, troll och andra väsen hjälper och stjälper. Den som får Prinsessan och hela kungariket vinner! Spelet levereras i vacker ask tillsammans med regelhäfte. 52 spelkort. Av Veronica Leo. 

Särskilda referenser

ISBN:

Andra har även köpt

arrow_upward